ARBEID

Abacus IT

, ,

BAKGRUNN

Abacus IT er en totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. Kortere fortalt, de vil gjøre hverdagen til bedrifter effektive og problemfrie. Dette var ord som ikke nødvendigvis beskrev de eksisterende nettsidene da prosjektet så sitt lys sensommeren 2020. Vår oppgave ble at de nye nettsidene skulle gjøre det enklest mulig for brukeren i målgruppen å forstå hva Abacus IT står for og hvilke tjenester de tilbyr.

LØSNING

For å gi Abacus de effektive, treffsikre og problemfrie nettsider de ønsket seg, ble det en total makeover. Med nytt webdesign, profil og tilhørende design system.

Som et selskap som tilbyr digitale løsninger for næringslivet, ble det naturlig med en fargepalett som også gjenspeilet dette. Abacus sin nye fargepalett ble inspirert av teknologiens verden. Av fargene man finner på tastatur, på skjermer, i kodeverktøy og datamaskinens terminal. Eller kortere fortalt, inspirert av fenomenet Dark Mode – et fargemodus tilgjengelig i operativsystem, nettlesere og software.

For å løse opp i en uryddig navigering skreddersydde vi en megameny. Megamenyen består av fem kolonner og tre nivåer av menyelementer. De tre midterste kolonnene er tildelt selve navigasjonen, mens kolonnene i ytterkantene kan defineres som “frie rom”. Der kolonnen til venstre er tekstfokusert er kolonnen til høyre ment for bilder. Dette gir Abacus frihet til å benytte disse områdene til informasjon om webinar, et godt tilbud, oppfordring til å booke demo eller en beskrivende tekst knyttet opp mot tjenesten. I tillegg ble det implementert et søk som er såpass solid at brukeren i utgangspunktet ikke skal ha behov for en meny for å finne det de leter etter.

Besøk nettsiden

Abacus fargepalett
Abacus specs
Abacus megameny
desktop Abacus

Ta en titt på..

 
ARBEID
Bilde av logo og slagord for Herde kompositt

Herde Kompositt – Visuell identitet til en knallsterk nykommer

Herde Kompositt

 
ARBEID
Nye nettsider for Benchmark

Nye nettsider for Benchmark plc

Benchmark plc

Meny