ARBEID

Ny nettside for Abacus IT

Prototyping, UI/UX-design, Webløsninger, webutvikling

BAKGRUNN

Abacus IT er totalleverandør innen IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. De ønsker å gjøre hverdagen til bedrifter effektiv og problemfri. Dette var derimot ikke ord som passet på de gamle nettsidene deres.

Vår oppgave var å gi dem nye nettsider som skulle gjøre det enklest mulig for målgruppen å forstå hva Abacus IT står for og hvilke tjenester de tilbyr.

LØSNING

Å gi Abacus de effektive, treffsikre og problemfrie nettsidene de ønsket seg, krevde en total makeover. Med nytt webdesign, ny profil og tilhørende designsystem.

Siden Abacus tilbyr digitale løsninger for næringslivet, fant vi inspirasjon til den nye fargepaletten i teknologiens verden. I fargene man finner på tastatur, på skjermer, i kodeverktøy og datamaskinens terminal. Vi fant med andre ord inspirasjon i Dark Mode – en fargemodus tilgjengelig i operativsystem, nettlesere og software.

For å løse opp i en uryddig navigering skreddersydde vi en ny megameny med fem kolonner og tre nivåer av menyelementer. De tre midterste kolonnene er tildelt selve navigasjonen, mens kolonnene i ytterkantene kan defineres som «frie rom». Venstrekolonnen er tekstfokusert og kolonnen til høyre er ment for bilder. Dette gir Abacus frihet til å bruke disse områdene strategisk.

Vi laget i tillegg en søkefunksjon som er så solid at brukerne i utgangspunktet ikke trenger noen meny for å finne det de leter etter.

Se nettsiden her.

Abacus fargepalett
Abacus specs
Abacus megameny
desktop Abacus

Ta en titt på..

 
ARBEID
HUSET Bergen nettside mockup

Nettsider for HUSET Bergen: En hjertevarm støttegenerator

HUSET Bergen