ARBEID
Alm Gard ku

Alm Gard

, , , , , ,

BAKGRUNN

Ildsjelene Guus og Laurien er fra Nederland og kom til Norge for å drive landbruk. De slo seg ned i vakre Feios i Vik i Sogn. Her kjøpte de Alm Gard for å drive småskala økologisk landbruk. Fra starten siktet de seg inn på produksjon av håndlaget iskrem basert på italienske oppskrifter. En spennende og nytenkende kombinasjon! Iskremen leveres til dagligvarebutikker i Sogn, samt til hoteller og spesialbutikker både på Vest- og Østlandet. Alm Gard vant også Økoprisen Vest under Bergen Matfestival for sin deilige og nyskapende brunostikrem!

Profilen til iskremen hadde behov for en modernisering og et løft for å få merkevaren opp på et mer eksklusivt nivå, i tråd med posisjoneringen som håndlaget økologisk kvalitetsiskrem.

LØSNING

Fra før hadde Alm Gard en logo som illustrasjon i akvarell av en alm med en ku og en kalv. Logotypen var ikke helt definert. I fornyingen av profilen var det viktig for oss å ivareta merkevarekjennskapen og kundene som Alm Gard allerede hadde bygget opp. Ny logo fikk en forenklet vektorisert versjon av akvarellen og en logotype med myke former som skal gjenspeile isens konsistens og gi en nostalgisk retrolook, til den tiden da produkter var håndlaget, økologiske og helt uten tilsetningsstoffer.

Fra før var valgte hovedfarge grønn, som skal tydeliggjøre segmentet «økologisk». Fargen ble justert, slik at den nå fremstår som mindre neon, og mer matgrønn. I tillegg har vi lagt til sjokoladebrun og jordbærrosa.

På nettsiden har vi presentert hele den fine gjengen som står bak produksjonen, det inkluderer også kyrene. Guus og Laurien har et personlig forhold til flokken sin, og vi synes det er rett og riktig at også de får litt av æren for det deilige produktet.

Det viktigste av merkevarebyggingen er likevel å få presentert iskremen og sorbeten i all sitt nydelige mangfold. Man skal la seg friste til å prøve noe nytt! Laurien eksprimenterer stadig med nye smaker. Nettsiden er hovedkanal mot innkjøpere som restauranter og spesialbutikker (eksklusive og økologiske). Vår fotograf Tomas Morel tok delikate nærbilder av iskremen idét de ble produsert. En øvelse ikke alle behersker like godt som han!

almgardiskrem.no

Alm Gard logo
Alm Gard nettside
Alm Gard logo
Alm Gard Sitronmerengs
Alm Gard blåbæris
Alm Gard karamellis

Ta en titt på..

 
ARBEID

UX og design for Highsoft

Highsoft

 
ARBEID
eurosupply nettside skjermdump

Nye nettsider til EuroSupply

EuroSupply