ARBEID
Bergen Carbon Solutions logo

Bergen Carbon Solutions: Ny nettbutikk på børs

Prototyping, UI/UX-design, Webløsninger, webutvikling

BAKGRUNN

Da Bergen Carbon Solutions (BCS) skulle noteres på Oslo Børs, valgte de oss som partner for å skape ny merkevareprofil med tilhørende designsystem, og for å lage nye nettsider og nettbutikk.

De nye nettsidene skal gjøre det enklest mulig for brukerne i målgruppen å forstå hva BCS står for og hva de har å tilby. I tillegg ønsket vi å formidle generell informasjon og de konkrete løsningene og tjenestene de tilbyr. Hovedoppgaven for nettsidene er tredelt:

  1. Kjennskap
    Nettsidene er en svært viktig kanal for BCS for å bygge kjennskap til selskapet og kunnskap om produktene. For å øke kunnskap om hvordan produktene produseres, laget vi en egen forklaringsvideo. Den kan du kan lese mer om og se her.
  2. Generere leads
    Nettbutikken genererre leads ved at potensielle kunder og/eller investorer ikke får prisinformasjon uten å opprette en kundekonto.
  3. Investorer
    Nettsidene tilbyr lovpålagt informasjon iht. kravene for børsnoterte selskapet. For å få mest mulig oppdatert informasjon så henter nettsidene data fra Euronext Growth i sanntid.

LØSNING

Vi startet med å gjennomføre felles arbeidsmøter for å kartlegge mål og hovedoppgave for nettsidene. I prosessen hentet vi i tillegg data fra eksisterende nettsider som gav oss god innsikt til å utarbeide en komplett kravspesifikasjon. Vi valgte å legge vekt på å prioritere publikum på mobil og sette kundereisen i fokus, basert på designmetodikken Material Design.

Å bygge en nettside sammenlignes ofte med å bygge et hus. Informasjonsarkitekten (UX-/UI-designeren) har intuisjon og kunnskap om brukerne og lager ikke bare et praktisk produkt — men et rom man blir glad av å være i. Vi er heldige å ha våre egne utviklere hos oss, i motsetning til mange andre. På den måten er vi sikker på at arkitektene og håndverkerne snakker flytende sammen, som er en forutsetning for et fabelaktig resultat.

Nettsidene er integrert mot Euronext Growth (Oslo Børs) og henter sanntidsdata direkte. I tillegg har vi implementert betalingsløsning fra Stripe og kundedialogverktøy fra vår partner Sendinblue.

Sjekk ut de flotte, nye nettsidene til BCS her.

Ta en titt på..

 
ARBEID
messestand aquatiq

Messestand for Aquatiq: En rød tråd verden rundt

Aquatiq

 
ARBEID
Reklamefilm Carfix dropin

Reklamefilm: Drop-in for Carfix

Carfix