ARBEID
Bergen Carbon Solutions logo

Bergen Carbon Solutions: Ny nettbutikk på børs

, , ,

BAKGRUNN

Bergen Carbon Solutions (BCS) skulle noteres på Oslo Børs og i prosessen med å få dette på plass ble vi valgt som partner for å opprette ny merkevareprofil med tilhørende design system, samt produsere nye nettsider inkludert nettbutikk.

Nye nettsider skal gjøre det enklest mulig for brukeren i målgruppen å forstå hva BCS står for og hva de har å tilby. I tillegg ønsket vi å formidle generell informasjon og de konkrete løsninger og tjenester som tilbys. Hovedoppgaven for nettsidene er 3-delt:

  1. Kjennskap
    Nettsidene er en svært viktig kanal for BCS for å bygge kjennskap til selskap og kunnskap om produktene. I forbindelse med å bygge kunnskap om prosessen for produktene ble det produsert en egen forklaringsvideo som du kan lese mer om her.
  2. Generere leads
    Nettbutikken skal generere leads ved at potensielle kunder og/eller investorer ikke får prisinformasjon uten å opprette en kundekonto.
  3. Investorer
    Nettsidene skal tilby lovpålagt informasjon iht. kravene til et selskap som er børsnotert. For å få mest mulig oppdatert informasjon så henter nettsidene data fra Euronext Growth i sanntid.

LØSNING

Vi startet med å gjennomføre felles arbeidsmøter for å kartlegge mål og hovedoppgave for nettsidene. I prosessen hentet vi i tillegg data fra eksisterende nettsider som gav oss god innsikt til å utarbeide en komplett kravspesifikasjon. Vi valgte å legge vekt på å prioritere publikum på mobil og sette kundereisen i fokus, basert på designmetodikken Material Design.

Å bygge en nettside sammenlignes ofte med å bygge et hus. Informasjonsarkitekten har intuisjon og kunnskap om brukerne som ikke bare lager et praktisk produkt — men et rom man blir glad av å være i. Vi er heldige å ha våre egne utviklere hos oss i motsetning til mange andre. På den måten er vi sikker på at arkitektene og håndtverkerne snakker flytende sammen, som er en forutsetning for et fabelaktig resultat.

Nettsidene er integrert mot Euronext Growth (Oslo Børs) og henter sanntidsdata direkte til nettsidene. I tillegg har vi implementert betalingsløsning fra Stripe og kundedialogverktøy fra vår partner Sendinblue.

Sjekk ut de flotte, nye nettsidene til BCS her

Ta en titt på..

 
ARBEID
Bilde av logo og slagord for Herde kompositt

Herde Kompositt – Visuell identitet til en knallsterk nykommer

Herde Kompositt

 
ARBEID
Nye nettsider for Benchmark

Nye nettsider for Benchmark plc

Benchmark plc

Meny