ARBEID
GCR Vision cover

Visjon Bærekraft

Bakgrunn

«Det vi fokuserer på, blir vi flinkere til». Med denne erkjennelsen ønsket GC Rieber Eiendom å vie sommerutgaven av leietakermagasinet Visjon til en spesiell hjertesak: Bærekraft. Hele 40 prosent av verdens klimagassutslipp er knyttet til bygg. GC Rieber Eiendom gjør en dedikert innsats for å redusere avtrykket. I magasinet forteller de om arbeidet både de selv og leietakerne gjør for å redusere utslipp og skape et mer bærekraftig samfunn.

Løsning

Det digitale formatet leses som et magasin, men har innslag av video og aktive lenker som gir en mer spennende leseropplevelse. Her kan du se og høre humlene på sedumtaket til nybygget Skipet, og du kan se film som beskriver hvordan brukte bilbatterier kan bidra til lavere energiforbruk i byggene og hvordan solceller på taket fungerer i regnfulle Bergen.

Vår digitale pdf-løsning har dessuten svært god delingsfunksjon som gjør det enkelt å skape spredning i solsiale medier.

Se online magasin

GCR Vision - Nils Reither

Det er lov å leke seg med tanken: Bontelabo blir ett av de nye utviklingsområdene for GC Rieber Eiendom. Hva med å utnytte det store takarealet til en bondegård? Bybonden Ida Kleppe synes idéen er spennende.

GCR Vision - Haakon Bakke

Thor Haakon Bakke som er Byråd for miljø, klima og byutvikling deler sine synspunkter og prioriteringer når det gjelder bærekraftig byutvikling. Han vil ha gode grøntområder og flere familier til sentrum.

Ta en titt på..

 
ARBEID

UX og design for Highsoft

Highsoft

 
ARBEID
eurosupply nettside skjermdump

Nye nettsider til EuroSupply

EuroSupply