ARBEID
PResentasjon av Idrettens Olympiade på mobil

Idrettens Olympiade

UI/UX-design, Webløsninger

Norge er tidenes beste vinteridrettsnasjon og vi nordmenn sitter klistret foran skjermen når det er håp for gull. Som nasjon er mange av våre beste minner fra vinterolympiadene. Likevel er det skepsis blant oss når spørsmålet om å arrangere OL kommer opp. Gjengen bak Idrettens Olympiade vil gi OL tilbake til folket og gjøre det bærekraftig.

Idrettens Olympiade ønsker at Norge skal utarbeide et tilbud om å skape et annerledes OL der de skal ta hele Norge i bruk. Et OL på idrettens premisser hvor idretten selv definerer hvordan fremtidens olympiade skal engasjere folket. Et OL i 2030 skal ikke bare være en idrettsfest i 3 uker. Det skal være et 10-årig nasjonalt samarbeidsprosjekt innen bærekraft, hvor idrett, næring og politikere samarbeider for å nå FNs bærekraftsmål.

Sammen med Idrettens Olympiade har vi i AG& laget en fargerik og informativ nettside som skal fungere som en presentasjon av konseptet. Sentralt er FNs bærekraftsmål og sammen med fotograf Thomas Morel har vi fått visualisert essensen av hva et OL skal være; fart, spenning, moro og aktivitet. Dette har vi klart ved hjelp av forklarende tekster, animasjoner, et nøye gjennomtenkt fargekart og kortreist webutvikling.

Sidene kan du nyte her, og under kan du se nærmere på vårt arbeid fra sitemap til ferdige nettsider.

Idrettens Olympiade logoanimasjon
Skøyteløper
Idrettens Olympiade sitemap
Idrettens Olympiade
Skiskyter i luften

Ta en titt på..

 
ARBEID
messestand aquatiq

Messestand for Aquatiq: En rød tråd verden rundt

Aquatiq

 
ARBEID
Reklamefilm Carfix dropin

Reklamefilm: Drop-in for Carfix

Carfix