ARBEID
Søtt og salt

søtt+salt

Forretningsutvikling, Identitet, Innsikt, Kommunikasjons­strategi, Merkevarestrategi, Print

BAKGRUNN

Søtt+Salt er historien om de tre kokkene – Frode, Fredrik og Gisle – som jobber for å få Bergen til å smake bedre.

De har utviklet et spekter av tjenester basert på et råvarebasert kjøkken, kreativitet og vennlighet. De er enige om at mat skal lages fra bunnen av, med gode råvarer og bruk av fagutdannede kokker. Ett slikt kjøkken trekker til seg dyktige, lærevillige lærlinger og kokker. Dette krever en investering i kunnskap og det er guttene klar over.

Fra den lille kulinariske spisestuen i Skostredet 14 der mesterkokken lager mat for deg, har utviklingen gått til selskapslokaler, kokk hjem, catering, byens kuleste foodtruck, matkurs og kantinevirksomhet i rask utvikling.

LØSNING

AG& tok utfordringen å bistå de ambisiøse kokkene i Søtt+Salt med å sette tjenesteporteføljen og markedsføring av tjenestene i en velfungerende planstyrt struktur. Søtt+Salt er et merkenavn med sterke positive assosiasjoner i Bergen. Målsettingen er å bygge videre på assosiasjoner og gode tjenester, samtidig som en gjør kundereisen enda bedre. Flere skal bli kjent med Søtt+Salts tjenester og oppleve at de tre kokkene og alle de dyktige medarbeiderne deres virkelig får Bergen til å smake bedre.

Søtt og salt nettside
Søtt og salt manual
Søtt og salt roll up. Tapas og julebord
Søtt og salt animasjon
Søtt og salt
Søtt og salt julebord
Søtt og salt meny
Søtt og Salt interiør

Ta en titt på..

 
ARBEID
HUSET Bergen nettside mockup

Nettsider for HUSET Bergen: En hjertevarm støttegenerator

HUSET Bergen