BLOGG
Hva er Google My Business / Min Bedrift?

Sjekk din SEO score!

,

Har du kontroll på om ditt nettsted er optimalisert for søkemotorer? Er du helt sikker på at Google finner innholdet ditt? I de aller fleste tilfeller blir optimalisering av nettsider enten glemt, gjemt eller nedprioritert.

For å optimalisere nettsider benytter vi i AG& metoder som fører til at din nettside får bedre synlighet og rangering på søkemotorenes resultatsider. I tillegg gjør vi nettsidene optimalisert for deling i sosiale medier slik at bilder og tekster bestemmes av bedriften og ikke av Facebook, LinkedIn eller andre SoMe-plattformer.

Gratis sjekk av SEO for ditt nettsted

Akkurat nå sjekker vi din SEO helt gratis. Vi analyserer hvor godt nettsiden din er optimalisert for søkemotorer, og kanskje finner vi feil som påvirker hvordan Google leser nettsidene dine. Rapporten (engelsk) sendes direkte til din e-postadresse.

Ikke alle husker at bedriftens merkevare blir profilert på resultatsidene til f.eks Google! I dag er det kanskje en av de viktigste reklameplakatene du har.

Legg inn din nettside og det viktigste nøkkelordet ditt. Selger du sokker er det ordet kanskje sokker…

Ta en titt på...

Hovedbilde artikkel "hva er Clubhouse og bør du bry deg?"

Hva er Clubhouse og bør du bry deg?

Få ting mobiliserer massene som FOMO (Fear Of Missing Out) og her har Clubhouse med sin invitasjonsmodell klart å skape nysgjerrighet og engasjement uten like. Ønsker du å prøve Clubhouse?…
Digital, Nyheter
Meny