LEDIG STILLING
Gif brukt i stillingsannonse for webutvikler

Webutvikler (React)

Er du vår nye webutvikler?

Fremdeles i studier eller kanskje selvlært og ønsker å ta skrittet videre som webutvikler? Interessert i å jobbe i et byrå der du får påvirkningskraft fra første dag? Hos oss kan du lære og vokse, og få jobbe tett med kunder, UX/UI-designere, performance-spesialister og andre utviklere.

Vi får flere oppdrag og søker nå etter en ung og/eller fremadstormende webutvikler / frontendutvikler som kan bli en del av vårt allerede dyktige utviklerteam. Det er veldig fint om du snakker språk som React, HTML5 og Javascript, og om du i tillegg har litt erfaring med CMS er det aldri en ulempe. Vi har begynt å jobbe mye med Sanity, og det håper vi du også gjerne vil.

Du er en problemløser som tenker i kode, og klarer å oversette designet og tankene som kommer fra UX/UI-designeren til velfungerende nettløsninger. Samtidig er du opptatt av design og gode brukeropplevelser og kan utfordre oss litt.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Litt erfaring som frontend- og/eller backendutvikler
  • Relevant utdanning eller erfaring som veier opp for manglende utdanning
  • God kjennskap til teknologiene React, Javascript, CSS og HTML5
  • Erfaring med CMS (Sanity, WordPress, Craft, Episerver, Umbraco, Magento o.l.). Vi bruker hovedsakelig Sanity og WordPress. 

Personlige egenskaper

  • Du er initiativrik, løsningsorientert og et utpreget ja-menneske
  • Du er lagspiller og er flink med relasjoner både internt og eksternt
  • Du har fokus på kvalitet gjennom hele prosjektet
  • Sist men ikke minst: du er like hyggelig som oss andre i byrået 

AG&deg

Hos oss vil du oppleve et raust og inkluderende arbeidsmiljø, med masse tverrfaglig kompetanse. Her finner du spesialister innenfor merkevarebygging, reklame, design, UX/tjenesteutvikling, digital markedsføring, video/animasjon, PR, content og event.

Vi vokser og får nye kunder, og er stolte av å være det eldste byrået i byen. 77 år ung. Vi er solide og har kunderelasjoner som strekker seg langt tilbake i tid. Uansett om kundene våre er store eller små, lokale eller internasjonale, skal vi skape gode resultater gjennom god innsikt, treffende design og måling av effekt.

Vi bor i flotte lokaler på Marineholmen med utsikt over Nygårdsparken. Her har nærhet til sentrum, men også badebrygge med badstu rett utenfor døren. Vi tilbyr god lønn, faglig utvikling, topp utstyr og seks ukers ferie etter to års ansettelse. Vi er selvfølgelig også fleksible når det gjelder hjemmekontor.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss for mer informasjon:
Rådgiver & partner i AG&: Sverre Krogsrud på 991 12345
Byråleder i AG&: Mette Mæhle på 918 70 788

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Søke?

Kortfattet søknad og CV sendes til heisann@agog.no
Vi intervjuer kandidater fortløpende, og alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Meny