BLOGG
Fra Kavli til AlfGundersen

Fra Kavli til AG& – ønsk Mads velkommen!

Mads har lang erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og kommunikasjonsarbeid.

Han kommer fra Kavli og Q-Meieriene hvor han har vært leder for forbrukerdrevet innovasjon.

Til andre siden av bordet

Q-Meieriene vinner jo stadig vekk omdømmekåringer og merkevarepriser. Hvorfor bytte jobb?

– Det var helt klart et vanskelig valg. Men jeg har alltid hatt lyst til å sitte på andre siden av bordet. I den nye jobben får jeg hjelpe selskaper i mange forskjellige bransjer med å bli mer synlig. Det var en utfordring jeg hadde lyst på, sier Mads.

Han legger ikke skjul på at den digitale satsingen til AG& var spesielt interessant.

– Før Q-Meieriene var jeg Web Manager i mobilselskapet Chess. Gjennom disse årene opplevde jeg en ekstrem utvikling innen digital markedsføring – kanskje den største vi har opplevd noen sinne. Denne erfaringen er jeg glad for å ha med meg. Å kunne prøve og feile digitalt med et relativt stort markedsbudsjett har gitt meg bred erfaring innen både salg og synlighet på nett, forteller han.

Friske øyne

Hans tidligere arbeidsgiver har lykkes stort med digitale kampanjer og sosiale medier. Denne driven tar han med seg i den nye jobben. Samtidig har han lært mye fra FMCG-bransjen der mediemiksen alltid inneholder utallige formater, fra nett til butikk. Mads er en erfaren foredragsholder og gjesteforeleser innen innovasjon, markedsføring og kommunikasjon. Her fra Sivakonferansen. Jeg har jobbet med mange ulike byråer og vet hvor viktig det er å ha med seg et friskt blikk i kompliserte prosesser. Det er utrolig hvor blind man kan bli når man sitter med samme problemstillinger dag ut og dag inn. Da er det smart å få inn ekspertise utenfra, sier Mads.

Allerede første dag i byrået ble han kastet ut i et større posisjoneringsoppdrag. Det ble en travel uke med mange nye kundemøter.

Ellers da. Hvem er du og hva gjør du utenfor jobben?

– Øhhh… jeg er vel en ganske gjennomsnittlig mann med kjedelige hobbyer som fotball og musikk. Spiller litt gitar, har bakgrunn fra diverse band og er av og til DJ på lavt nivå. Sliter dessverre med en Brann-lidelse og går sjeldent glipp av en kamp. Selv om det ikke ser sånn ut så spiller jeg fremdeles fotball en gang i uken, humrer Mads.

Ta en titt på...

Meny