BLOGG
AG& oppfordrer til å kjøpe lokalt

Kjøp lokalt!

Mange butikkeiere er frustrerte etter at myndighetene i forrige uke kom med flere nye koronatiltak. Vi er oppfordret til å holde oss mest mulig hjemme og det er ingen hemmelighet at flere næringsdrivende sliter.

Selv om vi er stor fan av netthandler i både inn- og utland, ser vi nå hvor viktig det er at vi i fremtiden også har fysiske butikker vi kan handle i. Det er inspirerende å se at flere fysiske butikker nå prøver seg på netthandel og tenker nytt i sin kommunikasjon. Du har kanskje fått med deg det utradisjonelle budskapet til Burger King og Widerøe?

Å oppfordre kunder til å kjøpe fra konkurrenten er kanskje uvanlig, men i lys av pandemien er det også blitt en nødvendighet.

Nå er tiden for å prioritere de lokale bedriftene. Vår oppfordring til deg er å la årets Black Week bli en støtte til nettopp dem. Enten det betyr å bestille mat, handle klær eller innkjøpet av årets julegaver. Små som store, alle trenger en hjelpende hånd i perioden vi nå står ovenfor.

Vi ønsker alle levende bysentrum og bydeler med et mangfold av butikker, restauranter og treningssentre. Vi som forbrukere må støtte der vi kan.

Kjøp lokalt og hjelp dine favorittbutikker med å holde seg i live!

Ta kontakt med oss om din bedrift trenger hjelp med Black Week – både lokalt og nasjonalt

Ta en titt på...

Meny