BLOGG
AG & deg

Får din bedrift maks utbytte av markedsføringen?

Norge digitaliseres i rekordfart og selv om noen tror at toget allerede er gått så er det ikke for sent. Har din bedrift kontroll på hvordan dere fremstår der ute? Er du usikker på om det er vits i å sende ut nyhetsbrev? Er nettsidene optimaliserte? Sliter dere med å få oppmerksomhet på sosiale medier? Er det sider ved markedsføringen som føles problematisk?

Nå kan du booke en gratis gjennomgang med en av våre rådgivere. En-til-en over Teams! Vi gir deg en kjapp tilstandsrapport og foreslår forbedringer – eller forteller deg hva vi synes dere er gode på. Helt gratis!

1. Hva gjør du?

Book et møte og gi oss info om hvem dere er. Har dere sosiale medieprofiler? Nyhetsbrev? Annet? Er det spesielle utfordringer med markedsføringen dere opplever?

2. Hva gjør vi?

Vi ser gjennom og lager oss en oversikt over hva som er bra og hva som kunne vært bedre. Du får en gratis gjennomgang og så håper vi at tilbakemeldingen fra oss er nyttig. Kanskje gir vi et godt inntrykk slik at dere vil vurdere å samarbeide med oss – en eller annen gang post-corona.

3. Praktisk informasjon

Dato: du bestemmer
Tidspunkt: du bestemmer
Pris: gratis
Sted: online f.eks via Teams eller tilsvarende

4. Passer for

Bedriftsledere, markedsdirektører, gründere, salgs- og markedssjefer, daglig ledere, ansvarlige for sosiale medier, konsulenter, kommunikasjonsrådgivere eller du som er ansvarlig for markedsføringen i din bedrift.