BLOGG

Bopilot Hackathon – Se vår løsning!

16. juni arrangerte Bergen kommune og Byarkitekten Bopilot hackaton – en 24 timers idékonkurranse der vi skulle skape en digital møteplass for boligutviklere og folk med alternative boligbehov. Et tema som opptar oss sterkt!

Felles for alle boligprosjekter er at det er stor risiko og høye kostnader involvert for utbygger. Risikoen er knyttet til behandlingen i byggesaken, utviklingen i boligmarkedet, finansiering og til syvende og sist: treffer vi markedets behov?

Vi vil redusere denne risikoen for utbygger og gjøre det tryggere å foreslå nye og mer bærekraftige boligformer. Derfor begynner vi med boligkjøperen.

Løsningen vår er en app som kartlegger potensielle boligkjøpere og som tar bort risiko for boligutviklere ved at de valgte løsningene er tilpasset de aktuelle kjøperne.

Appen Hi! er en blanding av Tinder og Pinterest for boligkjøpere. Du registrerer dine boligbehov og preferanser. Basert på en Pinterest-aktig presentasjon av løsninger, arkitektoniske uttrykk, og annet, registreres dine likes. En algoritme plasserer deg i grupper med likesinnede. Nå kan gruppen kontakte boligutvikler. Løsningen kan også benyttes av boligutvikler for å treffe bedre med løsningene i et gitt prosjekt.

Av 32 bidrag var vi blant de 5 nominerte! Nå håper vi å få utviklet løsningen og bidra til større treffsikkerhet og mer bærekraft i boligprosjekter.

Se løsningen her:

Løsningen vår er en app som kartlegger potensielle boligkjøpere og som tar bort risiko for boligutviklere ved at de valgte løsningene er tilpasset de aktuelle kjøperne.

Ta en titt på...

10 timer gratis mentortjeneste

  BLOGG Hjem10 timer gratis mentortjeneste10 timer gratis mentortjenesteKoronakrisen har skapt utfordringer for mange bedrifter I disse dager har vi utarbeidet en kampanje for Connect Vest som retter seg mot…
Nyheter, Strategi

Vi skifter navn og profil

Et av Norges desidert eldste reklamebyråer AlfGundersen feirer 75-årsjubileum og skifter navn til AG&. Da krigen var over i 1945 og landet skulle bygges opp etablerte gründeren Alf Gundersen byrået.…
Nyheter
Meny