BLOGG
Bopilot Hackaton app

Bopilot Hackathon – Se vår løsning!

Foto/Film/Video

16. juni arrangerte Bergen kommune, Byarkitekten og Bopilot hackathon – en 24 timers idékonkurranse der vi skulle skape en digital møteplass for boligutviklere og folk med alternative boligbehov. Et tema som opptar oss sterkt!

Felles for alle boligprosjekter er at det er stor risiko og høye kostnader involvert for utbygger. Risikoen er knyttet til behandlingen i byggesaken, utviklingen i boligmarkedet, finansiering og til syvende og sist: treffer vi markedets behov?

Vi vil redusere denne risikoen for utbygger og gjøre det tryggere å foreslå nye og mer bærekraftige boligformer. Derfor begynner vi med boligkjøperen.

Trond, Gro og Mette tar utfordringen på strak arm under Bopilot Hackathon

Løsningen vår er en app som kartlegger potensielle boligkjøpere og som tar bort risiko for boligutviklere ved at de valgte løsningene er tilpasset de aktuelle kjøperne.

Appen Hi! er en blanding av Tinder og Pinterest for boligkjøpere. Du registrerer dine boligbehov og preferanser. Basert på en Pinterest-aktig presentasjon av løsninger, arkitektoniske uttrykk, og annet, registreres dine likes. En algoritme plasserer deg i grupper med likesinnede. Nå kan gruppen kontakte boligutvikler. Løsningen kan også benyttes av boligutvikler for å treffe bedre med løsningene i et gitt prosjekt.

Av 32 bidrag var vi blant de 5 nominerte! Nå håper vi å få utviklet løsningen og bidra til større treffsikkerhet og mer bærekraft i boligprosjekter.

Se vår løsning på Bopilot Hackathon her:

Løsningen vår er en app som kartlegger potensielle boligkjøpere og som tar bort risiko for boligutviklere ved at de valgte løsningene er tilpasset de aktuelle kjøperne.

Ta en titt på...