BLOGG
Visittkort, illustrasjonsfoto

Lag visittkortene dine selv – helt uten forkunnskaper i InDesign

Er du lei av å måtte ringe byrået hver gang du skal ha visittkort til en ny medarbeider? Nå har vi utviklet en løsning som gjør det lettere!

Løsningen er laget i Adobe Acrobat, og kan administreres selv om du kun har tilgang på Acrobat Reader. Denne løsningen lar deg oppdatere selv og sende ferdige filer til trykk. Dette er en svært rimelig løsning som vi anbefaler til alle våre kunder som allerede har eksisterende design, men som trenger en enkel måte å administrere nye visittkort på.

En annen typisk problemstilling for mange, er at visittkort har preging eller lakk, og at dette blir alt for kostbart når én enkelt ansatt trenger nye kort. Løsningen kan være å trykke opp blanke ark med lakk og preg (som regel er kostnaden ved dette svært lav). Neste gang du trenger nye kort, kan du enkelt digitaltrykke ny tekst på eksisterende ark. Og administrere alt enkelt selv!

Ta en titt på...

Hovedbilde artikkel "hva er Clubhouse og bør du bry deg?"

Hva er Clubhouse og bør du bry deg?

Få ting mobiliserer massene som FOMO (Fear Of Missing Out) og her har Clubhouse med sin invitasjonsmodell klart å skape nysgjerrighet og engasjement uten like. Ønsker du å prøve Clubhouse?…
Digital, Nyheter
Meny