BLOGG

Lag visittkortene dine selv – helt uten forkunnskaper i InDesign

Er du lei av å måtte ringe byrået hver gang du skal ha visittkort til en ny medarbeider? Nå har vi utviklet en løsning som lar deg oppdatere selv og sende ferdige filer til trykk. Løsningen er laget i Acrobat, og kan administreres selv om du kun har tilgang på Acrobat Reader.
Dette er en svært rimelig løsning som vi anbefaler til alle våre kunder som allerede har eksisterende design, men som trenger en enkel måte å adminstrere nye kort på.

En annen typisk problemstilling for mange, er at visittkortet har preging eller lakk, og at dette blir alt for kostbart når én enkelt ansatt trenger nye kort. Løsningen kan være å trykke opp blanke ark med lakk og preg (som regel er kostnaden ved dette svært lav). Neste gang du trenger nye kort, kan du enkelt digitaltrykke ny tekst på eksisterende ark. Og administrere alt enkelt selv!

Ta en titt på...

10 timer gratis mentortjeneste

  BLOGG Hjem10 timer gratis mentortjeneste10 timer gratis mentortjenesteKoronakrisen har skapt utfordringer for mange bedrifter I disse dager har vi utarbeidet en kampanje for Connect Vest som retter seg mot…
Nyheter, Strategi

Bopilot Hackathon – Se vår løsning!

16. juni arrangerte Bergen kommune og Byarkitekten Bopilot hackaton – en 24 timers idékonkurranse der vi skulle skape en digital møteplass for boligutviklere og folk med alternative boligbehov. Et tema…
Nyheter
Meny