ARBEID
messestand aquatiq

Messestand for Aquatiq: En rød tråd verden rundt

Messestand

En god messestand handler om helhetsinntrykket. Både fysisk utforming, illustrasjoner, tekst og materialvalg må sitte for at publikum skal få en opplevelse de husker.

Matsikkerhet-ekspertene Aquatiq leverer tjenester til næringsmiddelindustrien over hele verden.  Det er avgjørende for dem å være der kundene er, blant annet på messer.

Skreddersøm med en rød tråd

Med et tydelig konseptet gjør at Aquatiq alltid har en rød tråd gjennom messeområdene sine, uavhengig av publikum og geografi. En Aquatiq-stand er gjenkjennelig uansett om den er på en messe i Norge, Australia, Chile, England eller Spania.

Vi bistår Aquatiq gjennom hele prosessen med å lage stand til messe:

    • konseptutvikling
    • design og utforming av standen
    • budskap og illustrasjoner
    • oppfølging av produsenter
    • kvalitetssikring

Messestand med tydelig konsept

Forskjellige messer har forskjellig publikum fra forskjellige bransjer – og ikke minst ulike fysiske forutsetninger. Det handler blant annet om kvadratmeter, belysning, publikumstilgjengelighet og mye mer. Det gjelder å utytte plassen optimalt, og ta hensyn til plass og prioritering for de ulike produktområdene.

Både tekst, bilder, illustrasjoner, animasjon og video kan bidra til å løfte helhetsinntrykket, underbygge budskapet og øke sjansen for at publikum vil besøke standen og huske dem etterpå. Og det er jo tross alt det viktigste en messestand skal gjøre.

For Aquatiq har vi utarbeidet flere tydelige konsepter, som gjennomsyrer hele messeområdet. Det gjelder både den fysiske utformingen og innholdet.

Vi laget for eksempel konseptet under til Aquatiqs mange messeområder i 2022.

messestand aquatiq

Ta en titt på..

 
ARBEID
HUSET Bergen nettside mockup

Nettsider for HUSET Bergen: En hjertevarm støttegenerator

HUSET Bergen