ARBEID
Salmobreed genetics fiskeøye

The Art of Genetics

, , ,

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden.

BAKGRUNN

I SalmoBreed jobber noen av verdens fremste genetikere med å avle frem laks med de aller beste genetiske egenskapene. Selskapet leverer høykvalitets lakserogn til smoltoppdrettere både i Norge og i utlandet. Der klekkes den og vokser opp til å bli stor flott laks som til slutt finner veien til kun de mest kresne kjøperne.

LØSNING – The Art of Genetics

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden. Bildene er tatt av vår fotograf Thomas Morel som har benyttet det aller siste innenfor Hasselblad-teknologi. Resultatet er en serie med bilder som blant annet er benyttet som kunstnerisk utsmykning i SalmoBreeds lokaler. Bildene er også presentert i en egen kunstkalender for 2019. Som del av konseptet har vi også laget en film som viser produksjonen på anlegget i Salten – også denne i en estetisk og kunstnerisk form.

Salmobreed
Salmobreed rogn
Salmobreed lakseskinn
Forstørret bilde av et lakseøye
Forstørret bilde av lakseskinn
Salmobreed lakseskinn
Salmobreed Salten
Salmobreed

Ta en titt på..

 
ARBEID

Ny nettbutikk på børs

Bergen Carbon Solutions

 
ARBEID

Ny profil med historisk sus

Wallendahl

Meny