ARBEID
Salmobreed genetics fiskeøye

Benchmark Genetics: The Art of Genetics

Foto/Film/Video, Kampanjer, Kommunikasjons­strategi, Lyddesign

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden.

BAKGRUNN

I Benchmark Genetics jobber noen av verdens fremste genetikere med å avle frem laks med de aller beste genetiske egenskapene. Selskapet skiftet navn fra SalmoBreed i 2021. Benchmark Genetics leverer høykvalitets lakserogn til smoltoppdrettere både i Norge og i utlandet. Der klekkes den og vokser opp til å bli stor flott laks, som til slutt finner veien til kun de mest kresne kjøperne.

LØSNING – The Art of Genetics

Målet var å formidle universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden. Kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics var utgangspunktet for løsningen. Bildene er tatt av fotograf Thomas Morel som har benyttet det aller siste innenfor Hasselblad-teknologi. Resultatet er en serie med bilder som blant annet er benyttet som kunstnerisk utsmykning i Benchmarks Genetics sine lokaler. Bildene er også presentert i en egen kunstkalender for 2019. Som del av konseptet laget vi i tillegg en film som viser produksjonen på anlegget i Salten – i en estetisk og kunstnerisk form.

Salmobreed
Salmobreed rogn
Salmobreed lakseskinn
Forstørret bilde av et lakseøye
Forstørret bilde av lakseskinn
Salmobreed lakseskinn
Salmobreed Salten
Salmobreed

Ta en titt på..

 
ARBEID
HUSET Bergen nettside mockup

Nettsider for HUSET Bergen: En hjertevarm støttegenerator

HUSET Bergen