ARBEID
Salmobreed genetics fiskeøye

The Art of Genetics SalmoBreed

, , ,

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden.

BAKGRUNN

I SalmoBreed jobber noen av verdens fremste genetikere med å avle frem laks med de aller beste genetiske egenskapene. Selskapet leverer høykvalitets lakserogn til smoltoppdrettere både i Norge og i utlandet. Der klekkes den og vokser opp til å bli stor flott laks som til slutt finner veien til kun de mest kresne kjøperne.

LØSNING – The Art of Genetics

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden. Bildene er tatt av vår fotograf Thomas Morel som har benyttet det aller siste innenfor Hasselblad-teknologi. Resultatet er en serie med bilder som blant annet er benyttet som kunstnerisk utsmykning i SalmoBreeds lokaler. Bildene er også presentert i en egen kunstkalender for 2019. Som del av konseptet har vi også laget en film som viser produksjonen på anlegget i Salten – også denne i en estetisk og kunstnerisk form.

Salmobreed
Salmobreed rogn
Salmobreed lakseskinn
Forstørret bilde av et lakseøye
Forstørret bilde av lakseskinn
Salmobreed lakseskinn
Salmobreed Salten
Salmobreed

Ta en titt på..

 
ARBEID
AG& - For bevaring av sindets munterhet

Vi har fylt 75 år, les jubileumsboken vår!

 
ARBEID
Kronstad X boligprosjekt

Kronstad X

Meny