ARBEID
Salmobreed genetics fiskeøye

Benchmark Genetics: The Art of Genetics

, , ,

Gjennom kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics, ville vi formidle det enestående universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden.

BAKGRUNN

I Benchmark Genetics jobber noen av verdens fremste genetikere med å avle frem laks med de aller beste genetiske egenskapene. Selskapet skiftet navn fra SalmoBreed i 2021. Benchmark Genetics leverer høykvalitets lakserogn til smoltoppdrettere både i Norge og i utlandet. Der klekkes den og vokser opp til å bli stor flott laks, som til slutt finner veien til kun de mest kresne kjøperne.

LØSNING – The Art of Genetics

Målet var å formidle universet av vakre, kunstneriske motiver som vi finner i genetikerne sin verden. Kommunikasjonkonseptet The Art of Genetics var utgangspunktet for løsningen. Bildene er tatt av fotograf Thomas Morel som har benyttet det aller siste innenfor Hasselblad-teknologi. Resultatet er en serie med bilder som blant annet er benyttet som kunstnerisk utsmykning i Benchmarks Genetics sine lokaler. Bildene er også presentert i en egen kunstkalender for 2019. Som del av konseptet laget vi i tillegg en film som viser produksjonen på anlegget i Salten – i en estetisk og kunstnerisk form.

Salmobreed
Salmobreed rogn
Salmobreed lakseskinn
Forstørret bilde av et lakseøye
Forstørret bilde av lakseskinn
Salmobreed lakseskinn
Salmobreed Salten
Salmobreed

Ta en titt på..

 
ARBEID

Herde Kompositt – Visuell identitet til en knallsterk nykommer

Herde Kompositt

 
ARBEID
Nye nettsider for Benchmark

Nye nettsider for Benchmark plc

Benchmark plc

Meny