BLOGG
Mette Mæhle og Sverre Krogsrud

Ingen treff.

Ny leder i Bergens eldste byrå

Fra 1. september 2023 er Sverre Krogsrud ny byråleder i Alf Gundersen / AG&. Han tar over etter Mette Mæhle.

Avtroppende byråleder Mette Mæhle er tredje generasjon i byrået, som hun har ledet i 16 år siden hun tok over i 2007. Det ble etablert av hennes fars onkel, Alf Gundersen, i 1945. Nå ser hun frem til å overlevere stafettpinnen, samtidig som hun fortsetter i rollen som konsulent.

– Jeg er svært fornøyd med at Sverre ønsker å ta over som byråleder. Han er faglig svært sterk og har lang fartstid både fra byrå- og oppdragsgiversiden, noe som er spesielt verdifullt i denne stillingen. Han er dessuten flink med mennesker og en positiv kraft i miljøet, sier Mæhle.

Har hele byrået i ryggen

Sverre Krogsrud har hatt hovedansvar for digitalsatsningen i AG& og han betjener også flere av byråets største kunder. Det vil han fortsette å gjøre som byråleder.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de nye oppgavene. AG& er et av Norges mest tradisjonsrike byråer, har sterk tverrfaglig kompetanse og lange kunderelasjoner innenfor et bredt bransjespekter. Det er veldig motiverende å få bidra til å utvikle byrået videre, sier Krogsrud.

– Sverre har hele byrået i ryggen og vi gleder oss alle til at han kan sette sitt preg på den videre utviklingen, sier den avtroppende byrålederen om sin arvtager.

– Stolt over fagmiljøet

Det er lite i dagens byrå som minner om byrået som ble etablert i 1945. Det har vært en enorm utvikling – ikke minst innen performance og den øvrige digitaliseringen av markedsfaget.

– Mye av det vi driver med i dag, var ukjent for oss for bare noen år siden. Men den gode idéen og blikket for godt design har nok fulgt oss gjennom de snart 80 årene vi har drevet. Jeg er utrolig stolt over det dyktige fagmiljøet vårt som evner å levere resultater for kundene våre hver eneste dag, sier Mæhle.

Ingen treff.

Ta en titt på...