ARBEID
GC rieber nettside skjermdump

Nye nettsider for GC Rieber

UI/UX-design, Webløsninger, webutvikling

BAKGRUNN

GC Rieber er et selskap med dype røtter i det bergenske næringslivet og solide tradisjoner innen internasjonal handel, shipping og industri.

Siden etableringen i 1879, har selskapet utviklet virksomheten som i dag spenner over hele seks ulike forretningsområder.

Vår oppgave var å skape nye nettsider som på en enhetlig måte bandt sammen morselskapet og underselskapene.

 

LØSNING

Med mange ulike forretningsområder og underselskaper, ble det avgjørende å skape en god struktur. Derfor laget vi en stor og oversiktlig meny med god søkefunksjon som gjør det enkelt for brukeren å raskt finne det de leter etter.

GC Rieber prioriterer arbeidet med samfunnsansvar, verdier og bærekraft høyt. Dette gjenspeiles tydelig i både design og innhold. Siden har fått dark mode-design, som sparer energi både på desktop og mobil. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber for å gjøre nettet grønnere. Den grønne fargen og de organiske formene bygger opp under selskapets bærekraftprofil.

Universell utforming er viktig i alt vårt design. Mange sliter med å lese liten tekst og har problemer med svake kontraster. På GC Riebers nettsider kan brukeren selv enkelt øke kontrasten og skriftstørrelsen etter behov:

 

Resultatet er rene og intuitive nettsider med god lesbarhet, enkel navigasjon og tydelig selskapsidentitet på tvers av alle grenene.

Se nettsidene her.

Skjermdump av GC Riebers nettsider med meny
Skjermdump av GC Riebers nettsider

Ta en titt på..

 
ARBEID
HUSET Bergen nettside mockup

Nettsider for HUSET Bergen: En hjertevarm støttegenerator

HUSET Bergen

 
ARBEID
Fedje stillingskampanje case illustrasjon

Stillingskampanje: Slik fikk Fedje ni nye ansatte

Fedje kommune